Εγκώμια Μεγάλης Παρασκευής στον Άνω Αλισσό/Good Friday at Ano Alissos

«Αι γεννεαί πάσαι» από τον Θ. Βασιλικό (Πηγή: You tube)

Αγαπητοί μου μαθητές,

Πλησιάζουμε τα πάθη του Κυρίου μας και την Ανάστασή του και αξίζει να θυμηθούμε τον Απρίλιο του 2018 όταν στον Άνω Αλισσό, η μεικτή χορωδία των μαθητών και μαθητριών του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας και του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού έψαλε τα εγκώμια του επιταφίου. Διεύθυνε ο κος Σπυρίδων Πέττας.

Απολαύστε ένα μέρος από το ηχητικό αποτέλεσμα με εικόνες από την αγιογράφηση του ναού. Δυστυχώς, ως σχολείο, αναγκαστήκαμε να επεξεργαστούμε  τα πρόσωπα των μαθητών με ειδικό πρόγραμμα  ώστε να μη διακρίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά τους. Καλή ακρόαση και “Καλή Ανάσταση”.

Ο διευθυντής του σχολείου και δάσκαλός σας

Τόκας Δημήτριος

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Διδακτικό Υλικό, Θρησκευτικά Γ΄τάξης, Θρησκευτικά Ε΄ τάξης, Μ. Εβδομάδα & Ανάσταση, Μεγάλη Εβδομάδα - Ανάσταση, Νέα Ανακοινώσεις. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *