Πασχαλινές ευχές από τα «Πρωτάκια μας» / Easter wishes from A Class

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Δημοτικού και η δασκάλα τους Βαρβάρα Χριστοπούλου, σας στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης για τις μέρες που έρχονται.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας, και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο με τίτλο: «Η ευχή», τα «Πρωτάκια μας» διδάχθηκαν το δίψηφο φωνήεν –ευ. Επειδή όμως στην Α΄ Δημοτικού μας αρέσει πολύ να συνδυάζουμε την μάθηση με την δημιουργικότητα, και το Πάσχα πλησιάζει, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε πασχαλινές κάρτες με ευχές για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που η πανδημία θα μας στερήσει για ακόμη μια χρονιά.

Ο/Η κάθε μαθητής/ήτρια επέλεξε το δικό του αγαπημένο πρόσωπο, όπως για παράδειγμα  τον μπαμπά ή την μαμά, την νονά ή τον νονό, τον παππού, την γιαγιά, την θεία ή τον θείο, τα ξαδερφάκια, κτλ και δημιούργησε την δική του/της κάρτα γεμάτη από αγάπη και ευχές!

Τώρα που μάθαμε όλα τα γραμματάκια θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας μαζί σας… «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση» από εμάς λοιπόν, με υγεία!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες των μικρών μας μαθητών (έτσι όπως μας τις έστειλαν οι γονείς) που παρουσιάζονται σε αλφαβητική σειρά. (Κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.)

Ανάρτηση άρθρου:

Η δασκάλα της τάξης, Χριστοπούλου Βαρβάρα

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ Τάξη Δημοτικού, Γενικά, Διδακτικό Υλικό, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Επετειακά, Μ. Εβδομάδα & Ανάσταση, Μεγάλη Εβδομάδα - Ανάσταση, Νέα Ανακοινώσεις. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.