Επαναλειτουργία σχολείου

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες και αγαπητοί μου μαθητές.

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους ενδιαφερθήκατε για την πορεία της υγείας μου όπως και της οικογένειάς μου και ειλικρινά σας είμαι ευγνώμον για τη στήριξη και το ενδιαφέρον σας.

Για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την  Τρίτη, 9/2/2021 πιστοποιήθηκα ως  θετικό κρούσμα του Covid-19 μετά από προληπτικό τεστ το οποίο έχω φροντίσει να το κάνω σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ασφάλεια των παιδιών σας, των εκπαιδευτικών αλλά και των ανθρώπων γύρω μου. Δεν έχω συμπτώματα και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Μετά από τηλεφωνική και έγγραφη συνεννόηση, με τον Δ/ντή Εκπ/σης (κο Σταυρογιαννόπουλο), την Υπεύθυνη της Περιφέρειας (κας Συμεωνίδου) και με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (κύριο Σταυρογιαννόπουλο), στο σχολείο εφαρμόστηκε σχολαστική απολύμανση (σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), με απόφαση του Δήμου, και γι αυτό τον λόγο σήμερα Τετάρτη, 10/2/2021 το σχολείο δεν λειτούργησε.

Από εδώ και πέρα εγώ, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δ/ντή του Κέντρου Υγείας και των σχετικών πρωτοκόλλων Covid-19 είμαι υποχρεωμένος να εργάζομαι εξ αποστάσεως από το σπίτι  λόγω περιορισμού.

Παράλληλα, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η σύζυγος μου που  διδάσκει στην Τρίτη τάξη θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και οι μαθητές του τμήματός της καλό θα ήταν να παραμείνουν σπίτι με ευθύνη των γονέων τους την  Πέμπτη και την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν με άλλη εκπαιδευτικό που έχει τοποθετηθεί από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση για όσο καιρό κριθεί απαραίτητο.

Από αύριο Πέμπτη, 11/2/2021 το σχολείο γυρίζει στους κανονικούς του ρυθμούς και ο χώρος είναι ασφαλής για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο του δυνατού δεδομένου του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που υπάρχει στην περιοχή κι εφόσον συνεχίσουμε να τηρούμε όλα τα αναγκαία μέτρα.

Γι αυτό τον λόγο ευχαριστώ πολύ τις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκριση στην αντιμετώπιση της υγειονομικής αυτής κρίσης κι εύχομαι η περίπτωση της δικής μου δοκιμασίας στην υγεία να είναι η μοναδική για όλο το σχολικό πληθυσμό του Αλισσού.

Τέλος, σας επαναλαμβάνω πάλι ότι μόνο από το παρόν ιστολόγιο μπορείτε να ενημερωθείτε επίσημα, έγκυρα και έγκαιρα ή από τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εκπαίδευσης και της Περιφέρειας.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Ο δ/ντής και δάσκαλός σας

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *