Μήνυμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ (και όχι μόνο τάξης) 7-4-2020/ Letter to my students

Αγαπημένα μου παιδιά

Συμπληρώθηκε ήδη ένας μήνας από τον απρόσμενο και απότομο χωρισμό μας. Μπορεί όλοι μας να είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, όμως θα παλέψουμε. Και στο τέλος, όπως σας έγραψα και στο χθεσινό email, θα βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

Θυμηθείτε, ότι προτού κλείσουν τα σχολεία, σας είχα υποσχεθεί πως θα βλέπαμε στην τάξη  σε συνέχειες την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι: ‘’Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ’’. Οι εξελίξεις, δυστυχώς, μας πρόλαβαν.

Τώρα, όμως, που είστε σπίτι καθημερινά, είναι ευκαιρία να μπείτε στο πνεύμα των Άγιων ημερών που έρχονται παρακολουθώντας αυτή την μοναδική και καταπληκτική ταινία για τη ζωή του Χριστού. Φυσικά σε συνέχειες, γιατί είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα προβληθεί από κάποιο κανάλι της τηλεόρασης  τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, οπότε μπορείτε να επιλέξετε κι αυτόν τον τρόπο παρακολούθησης. Πατήστε τον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=rMe0tCarz1g&t=2801s

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Βυζαντινής Ιστορίας έχω να σας προτείνω την παρακολούθηση ενός εντυπωσιακού βίντεο που θα σας καθηλώσει. Είναι μια εικονική τρισδιάστατη (3D) περιήγηση στην Αγία-Σοφία και στην Κωνσταντινούπολη γενικότερα. Δείτε το και… θα με θυμηθείτε. Και θυμηθείτε όσα αντίστοιχα έχετε διδαχθεί.  Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=yWEsY2K-DJ8

Και μια πρόταση καθαρά ψυχαγωγικήγια όλη την οικογένεια: Μπορείτε να γελάσετε με την ψυχή σας, (πράγμα απαραίτητο στις μέρες μας), με την επίκαιρη  ταινία του θεάτρου σκιών: ‘’Ο Καραγκιόζης γιατρός’’ με τον Ευγένιο Σπαθάρη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=2tKQaS_djzU&t=1003s

 

Υ.Γ: Νέες εργασίες θα σας στείλω αύριο (8-4-2020)…έτσι, για να σας βασανίζω και λίγο!

Ζιζάνιά μου, σας έχω πονέσει!!!

Ο δάσκαλός σας

 ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΑΡΟΣ                                                                                   ΠΑΤΡΑ 7-4-2020

(Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συντάκτες του ιστολογίου δεν ευθύνονται για τυχόν διαφημίσεις ή συνδέσμους που εμφανίζονται παράλληλα με τα βίντεο και οι μαθητές δε θα πρέπει να μένουν ανεπιτήρητοι κατά την παρακολούθηση).

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Γλώσσα Ε΄ τάξης, Διδακτικό Υλικό, Ε΄ τάξη, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Θρησκευτικά Ε΄ τάξης, Ιστορία Ε΄ τάξης, Μαθηματικά Ε΄ τάξης, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων, Φυσικά Ε΄ τάξης. Ετικέτες: , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *