ΕΠΕΙΓΟΝ Δημιουργία λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξ αποστάσεως εκπαίδευση/ e-me platform

e-me

Φίλοι γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα που θα αξιοποίησει ο κάθε εκπαιδευτικός του σχολείου μας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη δημιουργία του ψηφιακού τμήματος είναι η e-me.

Η λειτουργία της για τους μαθητές θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30/3/2020.

Μέχρι τότε θα χρειαστεί όμως (Κυριακή 29/3/2020) δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν προσωπικοί λογαριασμοί των μαθητών στο ΠΣΔ (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο) για να μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Πρέπει να προσπαθήσετε για δημιουργία e mail στο ΠΣΔ γιατί αυτοί οι προσωπικοί λογαριασμοί είναι ασφαλείς, παρέχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και θα χρησιμοποιούνται από τους μαθητές και τις μαθήτριες σε όλη τη σχολική τους πορεία (δημοτικό , γυμνάσιο, λύκειο).

Για περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο σύνδεσης σας στo ΠΣΔ κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Παροχή προσωπικών λογαριασμών μαθητών από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Στη συνέχεια, οι μαθητές θα χρειαστεί να κάνουν δημιουργία λογαριασμού στην ψηφιακή πλατφόρμα e-me. Αυτό θα πρέπει γίνει από τους γονείς ακολουθώντας τα προτεινόμενα βήματα:

Ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me

Ακολούθως, θα λάβουν πρόσκληση από τους εκπαιδευτικούς τους για να ενταχθούν στο αντίστοιχο ψηφιακό τμήμα.

Μέχρι να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στις τάξεις εξ αποστάσεως η επικοινωνία μας θα παραμένει μέσω του παρόντος ιστολογίου για να μην υπάρχει αποκλεισμός κανενός μαθητή και θα συνεχίσει και για όσους δεν καταφέρουν να έχουν πρόσβαση και θα συνεχιστεί και μετά. Ο άλλος τρόπος είναι μέσω e mail απευθείας με τους εκπαιδευτικούς.

Οι γονείς που τα παιδιά τους δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων ή με γονείς άλλων συμμαθητών για να βρεθεί τρόπος συμμετοχής όλων των παιδιών.

Παρακαλούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Να είστε όλοι σας καλά
Ο διευθυντής του σχολείου Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ Τάξη Δημοτικού, Αγγλική Γλώσσα / English Language, Β΄ Τάξη Δημοτικού, Γ΄ τάξη Δημοτικού, Γαλλική Γλώσσα / French Language, Γενικά, Δ΄ τάξη δημοτικού, Ε΄ τάξη, Νέα Ανακοινώσεις, Στ΄ τάξη, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.