Κλειστά τα σχολεία (Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6/3/2020) και αναστολή εκδηλώσεων και αθλητικών οργανώσεων σε Αχαΐα, Ζάκυνθο και Ηλεία για προληπτικούς λόγους / Closed schools

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊο σε Ηλεία, Αχαία και Ζάκυνθο ανακοινώθηκαν από τις αρχές. Αφορμή το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα 67χρονου άνδρα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Συγκεκριμένα, κλείνουν Πέμπτη και Παρασκευή για προληπτικούς λόγους τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθο, λόγω του κορονοιού. Σε αυτά τα σχολεία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μας.

Ακυρώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδηλώσεις πολιτιστικές και συναθροίσεις στους ίδιους νομούς, ενώ κλειστά θα μείνουν θέατρα και κινηματογράφοι για τις 5 και 6 Μαρτίου.

Η κατάσταση θα εξεταστεί εκ νέου το επόμενο 48ωρο.

Οδηγίες προστασίας για σχολικές μονάδες:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ 2019-nCoV ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Ανακοίνωση/Announcement (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *