Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλφειούσας, φώναξαν: “Let’s do it Greece”…


Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, ο Σύλλογος Πολιτών Αλφειούσας και η ποδοσφαιρική ομάδα “Α. Ο. ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ” φωνάξαμε δυνατά Let’s do it Greece και συμμετείχαμε ενεργά στην μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα. Στόχος μας σήμερα ήταν, ο εξωραϊσμός, καθαρισμός και καλλωπισμός του αύλειου χώρου του σχολείου μας. Πρόσωπα χαρούμενα και χαμογελαστά, όρεξη για εθελοντισμό και προσφορά, χρώματα μέσα κι έξω απ’ την καρδιά μας, παιδική χαρά σκορπισμένη παντού και, το τελικό αποτέλεσμα, ανώτερο των προσδοκιών μας!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους συμμετέχοντες, κάθε φύλου και ηλικίας. Ο εθελοντισμός ενώνει ανθρώπους, ισχυροποιεί τις τοπικές κοινωνίες. Σταματήσαμε; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…
Ραντεβού την Κυριακή 17 Απριλίου στις 10:30 το πρωί, στη θέση “Μύλος” Αλφειούσας, για δεντροφύτευση 150 δενδρυλλίων, ευγενική προσφορά του Δασαρχείου Ολυμπίας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ…