Στο 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαΐου 2025, στο Κέντρο Πολιτισμού, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία δύο μαθήτριες της Δ τάξης του σχολείου μας, η Αθανασία Μαθιουλομανωλάκη και η Στέλλα Τσιώτα, στο πλαίσιο της δράσης: Νοηματική Ανάγνωση Λογοτεχνικού Κειμένου.
Οι μαθήτριες παρουσίασαν με εκφραστικότητα και θεατρικότητα αποσπάσματα από το αγαπημένο παιδικό βιβλίο «Ο Τρελαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Την προετοιμασία ανέλαβε η δασκάλα τους, Αλεξάνδρα Φανού.
Η συμμετοχή αυτή ανέδειξε τη δύναμη του προφορικού λόγου και επιβεβαίωσε την αξία της λογοτεχνίας ως μέσο καλλιέργειας της ρητορικής και συναισθηματικής έκφρασης των παιδιών.
Συγχαρητήρια!













