Μήνας: Φεβρουάριος 2024

Προμήθεια μουσικών οργάνων!

Σήμερα είχαμε τη χαρά να δεχθούμε στο σχολείο μας τα νέα μουσικά όργανα που μας δώρισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Μαράκες, ξύλινα ντέφια, κουδουνάκια χειρός και κλάβες θα φέρουν… Διαβάστε περισσότερα »

Η μαγεία της Χημείας στο σχολείο μας..!!

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Ένωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, επισκέφθηκε το σχολείο μας και έδειξαν πόσο εντυπωσιακή και άκρως ‘’μαγική’’ επιστήμη είναι… Διαβάστε περισσότερα »

Διδακτική επίσκεψη στο Φουγάρο Artcenter

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου το σχολείο μας διοργάνωσε διδακτική επίσκεψη για όλες τις τάξεις στο FOUGARO ARTCENTER στο Ναύπλιο. Οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης είχαν την ευκαιρία να… Διαβάστε περισσότερα »

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Την Πέμπτη 1/2/24 ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας πραγματοποίησε ενδοσχολική επιμόρφωση στην εφαρμογή του εκπαιδευτικού εργαλείου του Ευρωπαϊκού προγράμματος Nanoware: Increasing nanotechnology awareness at European Schools. Η διαδικασία ξεκίνησε… Διαβάστε περισσότερα »

Άσκηση σεισμού υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Η επίσκεψη του σεισμού είναι ένα γεγονός που μπορεί να το βρούμε μπροστά μας και που είναι επίκαιρο στις μέρες μας. Με πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στις 2… Διαβάστε περισσότερα »