Ενημέρωση για το κλείσιμο του σχολείου στις 25/6/2021

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες

Μια σχολική χρονιά πέρασε διαφορετική από τις άλλες.

Όλοι βιώσαμε  μια αναπάντεχη ανατροπή της καθημερινότητας σε ατομικό μα και παγκόσμιο επίπεδο… Και σε αυτήν την παγκόσμια μάχη με την πανδημία, κληθήκαμε, εκπαιδευτικοί και μαθητές, να αναζητήσουμε άμεσες, νέες, πρωτοποριακές λύσεις για να ενισχυθούμε όλοι μέσα από τον ιδιαίτερο ρόλο του ο καθένας.

Δυστυχώς, η κρίση αυτή σε μεγάλο βαθμό επηρέασε και τη λειτουργία του σχολείου, δυσχέρανε τη μεταξύ μας επικοινωνία και έβαλε σοβαρούς περιορισμούς στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σας ενημερώνουμε ότι η Παρασκευή 25 Ιουνίου είναι η ημέρα επίδοσης των Τίτλων Σπουδών και Απολυτηρίων των μαθητών για το σχολικό έτος 2020- 2021. Λόγω των συνθηκών που έχουμε, η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο  αλλά και  η αποχώρηση μετά την επίδοση των Τίτλων Σπουδών θα διαφοροποιηθεί και θα είναι ως εξής:

  •  Στις  08.00 – 08.15  θα προσέλθουν μόνο οι μαθητές της ΣΤ τάξης με ένα γονέα ή κηδεμόνα. Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης για τους μαθητές της τάξης αυτής. Η αποχώρηση τους θα γίνει στις 09.00, γιατί θα ακολουθήσει η προσέλευση των μαθητών των υπολοίπων τάξεων. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα τους προσφέρει στους μαθητές της ΣΤ τάξης αναμνηστικό όπως κάθε χρόνο.
  • Στις 09.15  έως 10.00 θα δοθούν οι Τίτλοι Σπουδών των Α, Γ και Ε τάξεων(θα προσέρχονται οι μαθητές των αντίστοιχων τάξεων με ένα γονέα ή κηδεμόνα)
  • Στις 10.00 έως 11.00 θα δοθούν οι Τίτλοι Σπουδών  των Β και Δ  τάξεων(θα προσέρχονται οι μαθητές  των αντίστοιχων τάξεων με ένα γονέα ή κηδεμόνα)

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σας εύχεται ένα δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι με υγεία, προσωπική  και οικογενειακή ευτυχία.