Σημαντική ενημέρωση για το άνοιγμα του σχολείου στις 11/1/2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή!

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σχολεία και οι μαθητές του Δημοτικού και  Νηπιαγωγείου θα προσέρχονται κανονικά για τη διεξαγωγή  δια ζώσης διδασκαλίας. Η κατάσταση , όπως γνωρίζετε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει επιδεινωθεί. Ως αποτέλεσμα αυτού πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα στην  τήρηση των μέτρων (αποφυγή συνωστισμού κατά την προσέλευση και αποχώρηση, σωστή χρήση μάσκας, αερισμός των χώρων, παραμονή των μαθητών στο σπίτι που παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα,  κ.ά.)

Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά (Πρωινή Ζώνη, Ολοήμερο τμήμα, κτλ.) με το προηγούμενο πρόγραμμα.

Το πρωί η προσέλευση θα γίνεται με το ίδιο τρόπο που γινόταν και πριν.(Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις από την κεντρική είσοδο,  Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις από την μεγάλη είσοδο αριστερά). Θα παρακαλούσαμε τους γονείς- κηδεμόνες , αφού αφήσουν τα παιδιά τους,  να αποχωρούν άμεσα από το χώρο.

   Το μεσημέρι στο σχόλασμα( εκτός του ολοήμερου τμήματος) , για την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού μαθητών και γονέων προκρίνονται τα εξής:

  • Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις να αποχωρούν 12.55 από την μεγάλη είσοδο( Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους και αποχωρούν άμεσα αποφεύγοντας όσο το δυνατόν επαφές ή συζητήσεις μεταξύ τους μπροστά στο χώρο της αποχώρησης).
  • Γ΄ και Δ΄ τάξεις να αποχωρούν στις 13.05 σύμφωνα με τον τρόπο προσέλευσής τους( Γ΄ τάξη από την κεντρική είσοδο και Δ’ τάξη από την μεγάλη είσοδο τηρώντας όσα αναφέραμε παραπάνω για τις μεγάλες τάξεις).
  • Α΄ και Β΄ τάξεις να αποχωρούν στις 13.15 με τον εξής τρόπο: η Α΄ τάξη από την κεντρική είσοδο και η Β΄ τάξη από την μεγάλη είσοδο αριστερά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μεγαλύτερα παιδιά  , που έχουν ΑΔΕΡΦΙΑ, θα φεύγουν την ώρα που θα αποχωρούν τα μικρότερα ( θα περιμένουν με τους δασκάλους που έχουν οριστεί έως το σχόλασμα των μικρότερων αδερφιών τους)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

        για την συνεργασία

Η Δ/νση του Σχολείου