ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Από αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και Παρασκευή 26 Ιουνίου το σχολείο επαναλειτουργεί κανονικά χωρίς Ολοήμερο που σημαίνει ότι όλα τα παιδιά θα αποχωρούν στις 13:30 καθημερινά.

Τα παιδιά θα εισέρχονται στο προαύλιο ένα ένα και με ευθύνη των εκπαιδευτικών θα τηρείται η κοινωνική απόσταση του ενάμισι μέτρου. Το ίδιο ισχύει και κατά την αποχώρηση. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος άλλων ατόμων, πλην των παιδιών και του προσωπικού, στο χώρο του σχολείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Τα παιδιά να έχουν μαζί τους όλη τη γραφική ύλη που απαιτείται( κασετίνα πλήρης, γεωμετρικά όργανα, υλικά ζωγραφικής κτλ.) αφού απαγορεύεται ο δανεισμός και η κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων. Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε κάθε παιδί να έχει το φαγητό του καθώς το κυλικείο του Μαθητικού Συνεταιρισμού δεν θα λειτουργεί και ένα μπουκάλι νερό για να αποφεύγεται η χρήση της βρύσης και να μην ακουμπάνε όλα τα παιδιά τη βάνα το ένα μετά το άλλο.

Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.

 Το προσωπικό του Σχολείου καταβάλλει κάθε προσπάθεια σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για να είναι τα παιδιά ασφαλή.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό, εκπαιδευτικούς και ευπρεπίστρια για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν στην προετοιμασία του Σχολείου!

Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για τον καθαρισμό των χόρτων και την Σχολική Επιτροπή για τα αντισηπτικά!

Καλή επανέναρξη με υγεία και ασφάλεια!!!

( Οι γονείς που τα παιδιά τους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή συνοικούν με πρόσωπα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες όπως αυτές έχουν καθοριστεί από το κράτος μπορουν να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση για να παραμείνουν τα παιδιά στο σπίτι με δικαιολογημένες απουσίες.)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *