ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου,ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός για να τιμηθούν οι Προστάτες της παιδείας μας!

Ο κ. Αναστάσιος Πάττας, Διευθυντής του Σχολείου, διάβασε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με την οποία προσπάθησε να αναδείξει τη ζωή , το έργο και τη δράση των Τριών Ιεραρχών αλλά και να περάσει μηνύματα ώστε οι Τρεις Άγιοι να γίνουν πρότυπα για τα παιδιά.

Τα παιδιά παρακολούθησαν την Αρτοκλασία και στη συνέχεια μετέβησαν στο Σχολείο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ” οι μαθητές/τριες της Ε΄& ΣΤ΄τάξης με την καθοδήγηση του δασκάλου τους Αναστάσιου Πάττα παρουσίασαν στους/στις συμμαθητές/τριες τους  το πρότζεκτ που είχαν ετοιμάσει για τους Τρεις Ιεράρχες.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Κατόπιν ο πατέρας Ευάγγελος Βογιατζής ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων, ευχήθηκε στα παιδιά για την νέα χρονιά και η πίτα μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/τριες.

Η τυχερή μαθήτρια που βρήκε το φλουρί έλαβε  το ποσό των 20 € .

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων για την προσφορά της πίτας, των αναψυκτικών και του αντίτιμου του φλουριού. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις βοηθούν στη συνοχή και στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των μελών της Σχολικής Μονάδας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές ωραίες στιγμές!!!

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *