ΔΩΡΕΑ ” ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ”

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου νιώσαμε πολύ μεγάλη χαρά καθώς παραλάβαμε τους τρεις βιντεοπροβολείς, δύο για το Δημοτικό Σχολείο και έναν για το Νηπιαγωγείο, δωρεά της εταιρείας “ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ” που δραστηριοποιείται στα διοικητικά όρια του χωριού μας επενδύοντας στην αιολική ενέργεια που ανήκει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και είναι φιλική προς το περιβάλλον με την προϋπόθεση να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι.

 

Οι Σύλλογοι των Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου σάς ευχαριστούμε θερμά και σας συγχαίρουμε για την ευαισθησία σας αφού με τη δωρεά αυτή αναβαθμίζεται η επαγγελματική μας ζωή και η παρεχόμενη προς τα παιδιά εκπαίδευση με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και την αξιοποίηση των διαδραστικών σχολικών βιβλίων.

Η ανωτέρω δωρεά καθίσταται λειτουργική καθώς κάθε αίθουσα διδασκαλίας διαθέτει Η/Υ, δωρεά της εταιρείας τροφίμων ” ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” μέσω του συγχωριανού μας κ. Μητάκου Βαγγέλη, και σύνδεση στο διαδίκτυο(internet) μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Τ.Κ.,  κ. Καλκούνη Κων/νο, και τον δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου για την προώθηση του αιτήματος και την συμβολή τους στην ολοκλήρωση της δωρεάς.

Τέτοιες ενέργειες μάς ενδυναμώνουν στο δύσκολο εκπαιδευτικό μας έργο και αποτελούν πρότυπο μίμησης!

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *