ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ: “ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ-ΤΑΝΑΓΡΑ”

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη διδακτική επίσκεψη του σχ. έτους 2018-19 στην οποία συμμετείχε το 100% των παιδιών και κάποιοι συνοδοί γονείς-κηδεμόνες.

Μετά από ένα δίωρο διδακτικό project που είχε προηγηθεί στο σχολείο, τα παιδιά επισκέφτηκαν και είδαν από κοντά τους δεινόσαυρους(Helexpo-Μαρούσι) στο φυσικό τους περιβάλλον και στις πραγματικές τους διαστάσεις με τη βοήθεια της ρομποτικής.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στην αεροπορική βάση της πολεμικής μας αεροπορίας στην Τανάγρα. Κατά σύμπτωση, με την άφιξή μας, έγινε απογείωση δύο πολεμικών αεροσκαφών που ήταν πολύ σημαντική εμπειρία για όλους μας.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και κατόπιν επισκεφτήκαμε την έκθεση όπου είδαμε από κοντά τα πολεμικά αεροσκάφη με τον εξοπλισμό τους.

Ακολούθησε συνέντευξη από μαθητές/τριες, με πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, στον υπεύθυνο της έκθεσης-στέλεχος της πολεμικής αεροπορίας όπου τα παιδιά άντλησαν σημαντικές πληροφορίες και στη συνέχεια δώρισαν μια ζωγραφιά ως ενθύμιο.

Την επόμενη μέρα έγινε αξιολόγηση της διδακτικής επίσκεψης και ενημέρωση για τους απωλεσθέντες πατριώτες μας, Μιχάλη Ζωντό και Νικόλαο Βασιλείου, που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος.

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *