ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-18 παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων(Ιερέας, Τ.Σ., Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλητικός Όμιλος), των γονέων και των κατοίκων του χωριού.

Η εορτή ξεκίνησε μετά την ομιλία του Διευθυντή με παιχνίδια-αγωνίσματα που είχε επιμεληθεί ο γυμναστής μας κ. Βαλαγιανόπουλος Νίκος.

 

Κατόπιν παρουσιάστηκαν τ’ αποτελέσματα του project με θέμα την “Ελιά” και τίτλο “Το χρυσαφένιο δέντρο” που εκπονήθηκε κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

 

Στη συνέχεια οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης έπαιξαν χιουμοριστικό θεατρικό με θέμα “τις εξετάσεις”.

Ευχαριστούμε το γυμναστή μας για την άψογη διοργάνωση των παιχνιδιών, τους/τις μαθητές/τριες για την εξαίρετη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του project, τον πατέρα Ευάγγελο, τον κ. Τριτσώνη Ιωάννη και την κ. Λούκα Κυπαρισσία για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του project, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κριεζών για τις στολές, το Σύλλογο γονέων για τα αναμνηστικά και τους χυμούς και την κ. Χαϊνά Παναγιωτα (mini market) για τα παγωτά.

Ευχόμαστε στις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης καλή σταδιοδρομία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *