ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση των παρακάτω αναρτήσεων αλλά καταστράφηκε η μητρική του υπολογιστή και καθυστέρησε η ανάκτηση του αρχείου των φωτογραφιών.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ο Σύλλογος Διδασκόντων με εισήγηση του κ. Κουκουβάου Γεώργιου, υπεύθυνου για την εορτή, αποφάσισε ομόφωνα να γίνει η γιορτή το απόγευμα γιατί πιστεύει σ’ ένα σχολείο “ανοιχτό στην κοινωνία” μέσω του οποίου αυξάνεται η κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Τα παιδιά παρουσίασαν το θέμα της πολιορκίας του Μεσολογγίου. Το θέμα επιλέχθηκε επειδή το Μεσολόγγι κράτησε “ζωντανή” την ελληνική επανάσταση και ευαισθητοποίησε τους Ευρωπαίους οι οποίοι παρενέβησαν με κατάληξη την γνωστή ναυμαχία του Ναυαρίνου που οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στους/στις  μαθητές/τριες και στον υπεύθυνο δάσκαλο για την τεκμηριωμένη επιστημονικά παρουσίαση του θέματος κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιήθηκαν όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας!

Την Κυριακή 25 Μαρτίου όλες οι τάξεις μαζί με τη σημαία και τους παραστάτες παραβρέθηκαν στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, τη Δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσαν στεφάνι.

Τον πανηγυρικό της ημέρας διάβασε η κ. Μακρύγιαννη Βιβή, η οποία με τη μεστότητα του λόγου της προβλημάτισε το εκκλησίασμα.

Σας συγχαίρουμε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *