ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ-ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την εορτή των Τριών Ιεραρχών και στη συνέχεια έγινε εκκλησιασμός.

Ο κ. Κουκουβάος Γεώργιος συγκίνησε με τον ποιοτικό του λόγο και μετά την Αρτοκλασία τα παιδιά αποχώρησαν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 6:00 μ.μ. έγινε η τελετή της ονοματοδοσίας της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.(Βλέπε παλαιότερο άρθρο με τίτλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ”).

Μετά από σύντομη αναφορά του Δ/ντή του Σχολείου για τους λόγους της ονοματοδοσίας, την αποκάλυψη της μαρμάρινης επιγραφής έκανε ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Μπουραντάς Αθανάσιος.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα project μικρής διάρκειας με θέμα τους Τρεις Ιεράρχες που επιμελήθηκε ο κ. Κουκουβάος Γεώργιος με τους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης.

Μετά την ολοκλήρωση του project ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γονέων.

Νιώθουμε χαρά και ικανοποίηση για την εκδήλωση αυτή καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τα θετικά σχόλια και το θαυμασμό τους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. κ. Σαμαράς Χρήστος (Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιδήμαρχος Δυστίων), Μπόκαρης Γεώργιος ( Αντιδήμαρχος Ταμυνέων), Μούντριχας ( Αντιδήμαρχος Κονιστρών), Παπαδιόχος Γεώργιος (Αντιπρόεδρος Δ. Κ. Αλιβερίου) και Καλκούνης Κων/νος (Πρόεδρος Τ. Κ. Αγίου Ιωάννη).

Τυχερός μαθητής αναδείχθηκε μαθητής της Β΄τάξης ο οποίος έλαβε ως δώρο το ποσό των 20€ απ’ το Σύλλογο Γονέων.

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *