DSCF0212Ήρθε ο καιρός λοιπόν να φτιάξουμε τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή μας υλοποιώντας το πρόγραμμα Make a Wish που είχαμε αναφέρει.

Οι μικροί μας μαθητές σήκωσαν τα μανίκια τους, έβαλαν τις μπλούζες ζωγραφικής τους και το έριξαν με κέφι στη δουλειά.

DSCF0199

Η ιδέα ήταν μοναδική και συνδύαζε τα προγράμματα που αυτή τη χρονιά γίνονται στο σχολείο μας.

DSCF0209

Αναφορικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά που ανακυκλώνονται και να δούμε και μία άλλη χρήση τους ύστερα από την αρχική. Μα φυσικά Κουτιά από γάλα!!!

Στη συνέχεια είπαμε ότι θα ήταν ωραίο να συνδυάσουμε την κατασκευή μας και με το θέμα της χριστουγεννιάτικης εορτής, οπότε η Πολιτεία μας άρχισε να δημιουργείται.

DSCF0203

Τέλος, έπρεπε να ασχοληθούμε και με το κεντρικό μας πρόγραμμα γι’ αυτή τη χρονική περίοδο, το αστέρι της ευχής οπότε αποφασίσαμε να κοσμεί κάθε σπίτι που θα φτιάχναμε.

DSCF0207

Έτσι με αρκετή φαντασία δημιουργήσαμε την δική μας πολιτεία, που είστε ευπρόσδεκτοι να τη θαυμάσετε όταν θα έρθετε στο σχολείο μας για την γιορτή ή τους βαθμούς.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας το αποκαλύψουμε ακόμα….. σας δίνουμε μόνο ένα στιγμιότυπο της κατασκευής μας.

DSCF0213

Το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστή δημοσίευση μαζί με το ποσό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, η οποία θα λάβει μέρος και στον πανελλήνιο διαγωνισμό κατασκευής -Αστέρι της Ευχής.