Λέσχη καλοκαιρινής ανάγνωσης μέσα από «τη μηχανή»!www.bookbook.gr

http://www.bookbook.gr/templates/abookbook_gr/bookbookMenus/images/header_812X172.png

Είναι μεσημέρι, κάνει ζέστη, κι όλοι οι μεγάλοι μοιάζουν ακινητοποιημένοι. Βρες μια γωνιά στο σπίτι που ο ανεμιστήρας, το αιρκοντίσιον ή το ανοιχτό παράθυρο φέρνουν μια υποψία δροσιάς. Συνδέσου στον υπολογιστή σου (Η ΜΗΧΑΝΗ) και ζήσε μια παράξενη εμπειρία ανάγνωσης: θα ακούς την ιστορία, θα μπορείς να σχολιάζεις, θα αφηγείσαι ξανά εσύ με το δικό σου τρόπο, θα συμπληρώνεις τις σκέψεις σου στο ημερολόγιο της ανάγνωσης που θα κρατάς.

Μια ώρα κάθε μέρα, από Δευτέρα ως και Παρασκευή στις 3-4 το μεσημέρι ή στις 4.30-5.30 θα έχεις την ευκαιρία να σου διαβάζουν ζωντανά κεφάλαιο – κεφάλαιο μια συναρπαστική ιστορία που θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα. Μαζί σου θα συμμετέχουν παιδιά από διαφορετικά μέρη, άλλα δωμάτια, κήπους, περιβόλια. Θα φτιάχνετε τη δική σας αφήγηση και θα ζήσετε την εμπειρία να «διαβάζετε μαζί». Στο τέλος, θα βλέπεις δημοσιευμένα στο Bookbook.gr την αφήγησή σου, μια ζωγραφιά σου ή την κριτική σου σε σχέση με το βιβλίο.

Τρεις λέσχες θα διαρκέσουν από τις 6 ως 31 Ιουλίου και μία ακόμη από τις 20 Ιουλίου ως τις 10 Αυγούστου κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσα από  τη διαδικτυακή πλατφόρμα zoom, θα είναι ζωντανές και δεν θα μαγνητοσκοπούνται.

Οι λέσχες απευθύνονται σε παιδιά 8-15 ετών.

Κόστος συμμετοχής για κάθε λέσχη: 40 ευρώ (περιλαμβάνεται  ΦΠΑ 24%)

Πρώτη συνάντηση ΔΩΡΕΑΝ την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα για να αποφασίσετε ποιο βιβλίο θα παρακολουθήσετε!

Δηλώστε συμμετοχή! (σε ασφαλές περιβάλλον)

Eγγραφή εδώ!