Aνανεώθηκε το υλικό στο blog των Τ.Π.Ε

Υπενθυμίζω ότι το blog της πληροφορικής είναι ανανεωμένο και συμβαδίζει με το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής τάξης (eclass). Το link του blog είναι:  blogs.sch.gr/csamartzi

Συγκεκριμένα για την Ε-Στ υπάρχουν ενότητες που αφορούν την ασφάλεια διαδικτύου και κάποια quiz που μπορείτε να κάνετε. Στην eclass, υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχετε και σε forum στέλνοντας μου το σκορ σας απο το quiz, τις όποιες απορίες σας ή και σχόλια.

Για τη Γ-Δ υπάρχει υλικό στο blog που σχετίζεται κυρίως με τη θεωρία των υπολογιστών, μιας και είναι επαναληπτικά μαθήματα. Υπάρχουν επίσης quiz και μπορείτε μέσα από το eclass να συμμετέχετε στο forum. Κάποιες ασκήσεις που υπάρχουν στο blog/eclass είναι προαιρετικές και μπορείτε να μου τις στέλνετε στα μηνύματα του eclass.

Τέλος για την Α-Β δημοτικού υπάρχει στο blog υλικό που σχετίζεται με το πληκτρολόγιο, το ποντικί, τις βασικές λειτουργίες του υπολογιστή, τη ζωγραφική (tuxpaint), κάποια εργαλεία εννοιολογικής χαρτογράφησης αλλά και κάποια εργαλεία κειμενογράφου. Κάποιες ασκήσεις που υπάρχουν στο blog/eclass είναι προαιρετικές  και μπορείτε να μου τις στέλνετε στα μηνύματα του eclass.

To blog όσο και η eclass θα ανανεώνονται σταδιακά. Το μάθημα μας είναι μονώρο και μπορείτε μια φορά την εβδομάδα να μπαίνετε και να βλέπετε το υλικό

  • είτε στο eclass,
  • είτε στο προσωπικό μου blog – blogs.sch.gr/csamartzi (για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συνδεθούν στην  eclass)

Καλό Πάσχα με υγεία.

Σαμαρτζή Χριστίνα – Μαρία

ΠΕ 86, Πληροφορική

 

Δημοσιεύτηκε στο