Λειτουργία Κ.Δ.Α.Π. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. του Δήμου Χαλκιδέων

Τα Κ.Δ.Α.Π. είναι Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δηλαδή Δομές, όπου παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών απασχολούνται δημιουργικά κατά τις απογευματινές ώρες. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ΔΩΡΕΑΝ σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική, μορφωτική ανάπτυξη των παιδιών, μέσω νέων παιδαγωγικών προσεγγίσεων και τεχνικών, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Στα Κ.Δ.Α.Π. τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες.

Τα Κ.Δ.Α.Π. στεγάζονται σε κατάλληλα διαμορφωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου μας με ωράριο λειτουργίας 13:30 – 21:30, σε επιλεγμένα Δημοτικά Σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων με ωράριο λειτουργίας 17:30 – 21:30 και σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Γίνονται επίσης μαθήματα κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους έως τις 31 Ιουλίου, απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά κατά τις πρωινές ώρες, από τις 8.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ. , σαν SUMMER CAMP, διευκολύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους γονείς που εργάζονται!

Για περισσότερες πληροφορίες και Αίτηση δείτε τα παρακάτω έγγραφα:

Φυλλάδιο ΚΔΑΠ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΔΑΠ ΔΟΠΠΑΧ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *