Ρυθμίσεις επίδοσης βαθμολογίας τριμήνων και Τίτλων Προόδου και Σπουδών στο Δημοτικό Σχολείο

Σας ενημερώνουμε ότι το ΥΠΑΙΘ με την αριθμ. Φ.7/ΦΜ/67997/ΓΔ4/4-6-2020 απόφασή του καθορίζει τον τρόπο επίδοσης της βαθμολογίας των τριμήνων και των Τίτλων Προόδου και Σπουδών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού λοιπών ατόμων στο χώρο του Σχολείου.

Έτσι λοιπόν με απόφαση και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου, η επίδοση της βαθμολογίας του β’ και του γ’ τριμήνου, καθώς και οι τίτλοι προόδου/ τίτλοι σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει στους γονείς/κηδεμόνες την ημέρα λήξης των μαθημάτων σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς τη φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο Σχολείο.

Ως εκ τούτου, και λαμβάνοντας υπόψη την εναλλάξ λειτουργία των υποτμημάτων, οι μαθητές θα παραλάβουν τον φάκελο με τη βαθμολογία και τον τίτλο προόδου τους την Πέμπτη 25 ή την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα που θα έχει μάθημα το υποτμήμα στο οποίο ανήκουν.

Επισημαίνουμε πως τόσο την Πέμπτη 25 Ιουνίου όσο και την Παρασκευή 26 Ιουνίου το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.

Για τους μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη και θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του β’ και γ’ τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες την Παρασκευή 26 Ιουνίου από τις 13.15 έως και τις 14.00 ή τη Δευτέρα 29 Ιουνίου από 8.00-9.00 π.μ. μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Σχολείο.

Είναι επίσης δυνατή η ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων για τη βαθμολογία των μαθητών/μαθητριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον αποστείλουν σχετικό αίτημα στο σχολείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δώσουν τη συναίνεσή τους για αυτό, αντιγράφοντας στο σώμα του μηνύματος το παρακάτω κείμενο:

«Με το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνω τη γραπτή συναίνεσή μου για την αποστολή από το Δημοτικό Σχολείο Αφρατίου, σε ηλεκτρονική μορφή, της βαθμολογίας των τριμήνων και του Τίτλου Προόδου 2019-2020 του τέκνου μου, το όνομα του οποίου αναγράφεται στο θέμα του μηνύματος αυτού».

Ως θέμα του μηνύματος παρακαλούμε γράψτε με κεφαλαίους χαρακτήρες «ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ (μαθητή/μαθήτριας)».

Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • Οι Τίτλοι Σπουδών όλων των μαθητών της Στ΄ τάξης θα παραδοθούν το πρωί της 26ης Ιουνίου στο Γυμνάσιο Βασιλικού.
  • Οι εγγραφές στο Ολοήμερο τμήμα θα ολοκληρωθούν (προκειμένου να στείλετε αιτήσεις και δικαιολογητικά) μέχρι τις 26/6/2020.
  • Οι μαθητές που θα πάνε στην Ε τάξη το επόμενο σχολικό έτος, θα πρέπει να στείλουν Αίτηση –Δήλωση επιλογής β΄ξένης γλώσσας μέχρι 12/6/2020
  • Όσοι (από τους γονείς) δεν έχετε δηλώσει προσωπικό email, καλό είναι να το κάνετε για την ευκολότερη ενημέρωσή σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *