Προγραμματισμός Δράσεων Σχολείου

ΔΡΑΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 το Σχολείο προγραμματίζει δράσεις και παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Έτσι κλιμάκιο της Τ.ΟΜ.Υ Βασιλικού θα έρθει στο Σχολείο μας και τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα ενημερώσει τους μαθητές (με την συγκατάθεση των γονέων τους) όλων των τάξεων με δύο διαδραστικά προγράμματα:

  • “E-bug: Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων” (για τους μαθητές των Δ, Ε, Στ τάξεων)
  • “Αναπνέω καθαρό αέρα – Αλλεργίες” (για τους μαθητές των Α, Β, Γ τάξεων)

Την Τρίτη 17 Μαΐου οι μαθητές των Ε και Στ τάξεων (με την συγκατάθεση των γονέων τους) θα μεταβούν στην Ιερή Μονή Αγ. Γεωργίου ΑΡΜΑ, όπου στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και των Θρησκευτικών θα ξεναγηθούν και θα ενημερωθούν από τον Εφημέριο Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο και στη συνέχεια θα παίξουν περιβαλλοντικά παιχνίδια και θα κεραστούν από τα μέλη του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου κλιμάκιο της Τ.ΟΜ.Υ Βασιλικού θα έρθει στο Σχολείο μας και τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα ενημερώσει τους μαθητές (με την συγκατάθεση των γονέων τους) όλων των τάξεων με δύο διαδραστικά προγράμματα:

  • “Η αξία της τρίτης ηλικίας” (για τους μαθητές των Ε, Στ τάξεων)
  • “Αναπνέω καθαρό αέρα – Αλλεργίες” (για τους μαθητές της Δ τάξης)

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στην αυλή του Σχολείου και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων οι μαθητές του Σχολείου θα παρακολουθήσουν παράσταση θεάτρου σκιών από τον καραγκιοζοπαίχτη Φώτη Πλέσσα.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου το Σχολείο θα μετακινηθεί στον πολυχώρο του αθλητικού κέντρου Active Park στο Σχηματάρι, όπου οι μαθητές θα ψυχαγωγηθούν και θα αθληθούν με την επίβλεψη καθηγητών Φ. Αγωγής και παιδαγωγών.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο η αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου μας