Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Διπλή γιορτή, διπλή ομορφάδα!

Γιορτάζει ο ελληνισμός, γιορτάζει και ο χριστιανισμός!

Είναι η επέτειος των δύο «Χαίρε»!

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης  παρουσίασαν στη σχολική μας κοινότητα  μια πολύ όμορφη γιορτή για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Με αφηγήσεις, τραγούδια και δύο πολύ ωραία θεατρικά, “Το μήνυμα του Κολοκοτρώνη”  της Σοφίας Μαυροειδή-Παπαδάκη και το “Άγαλμα” από το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη “Το μεγάλο μας τσίρκο”, τίμησαν τους ήρωες του 21 και μας έκαναν να συγκινηθούμε και να νιώσουμε υπερήφανοι για την πατρίδα μας.

Οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους , που έπαιξαν σας επαγγελματίες ηθοποιοί, κι εμείς οι εκπαιδευτικοί είδαμε για μια φορά ακόμη πόσο σημαντικές είναι οι εκδηλώσεις του σχολείου, όταν δίνουν την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να ανακαλύψουν τις κρυμμένες δυνάμεις του εαυτού τους, να ενδυναμώσουν τους δεσμούς τους και να αμβλύνουν τις αντιθέσεις τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές της ΣΤ1 και ΣΤ2 τάξης,  τους δασκάλους τους, κ. Κων/να Κόκκαλη και κ. Νικόλα Βουρδουμπά,  και την  εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Κυριακή Φλώρου, που επιμελήθηκαν τόσο ωραία αυτή τη γιορτή. Ευχαριστούμε επίσης την εκπ/κό Εικαστικών, κ. Στεφανία Μητράκη, την εκπ/κό Φυσικής Αγωγής, κ. Ματίνα Αναστασίου και την εκπ/κό ΕΑΕ, κ. Μελίνα Γκλάρα για την πολύ σημαντική βοήθειά τους.