Συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες Wine Trail στο πλαίσιο της Δραμοινογνωσίας
Την Κυριακή 24 Μαΐου, το σχολείο μας συμμετείχε με μεγάλη χαρά στους αγώνες Wine Trail, που πραγματοποιήθηκαν στην Αδριανή στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας.
Μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις συμμετείχαν στους παιδικούς αγώνες δρόμου του 1 χιλιομέτρου, απολαμβάνοντας τη χαρά της συμμετοχής, της άθλησης και της συνεργασίας μέσα σε ένα όμορφο και γιορτινό περιβάλλον.
Παράλληλα, ομάδα μαθητών και μαθητριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του σχολείου, έλαβε μέρος στον αγώνα των 7 χιλιομέτρων, δείχνοντας επιμονή, αγωνιστικότητα και εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα παιδιά είχαν ακόμη την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικές παράλληλες εικαστικές δράσεις, που οργανώθηκαν από το ΚΔΑΠ του Δήμου Παρανεστίου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους με στιγμές έκφρασης και δημιουργικότητας.
Η συμμετοχή μας αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία που ανέδειξε τις αξίες του αθλητισμού, της προσπάθειας, της συμμετοχής και της ομαδικότητας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, καθώς και στους εκπαιδευτικούς και διοργανωτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής ημέρας!!!















