ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΡΙΑΝΗΣ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 10-09-2021

Aγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του Δημοτικού Σχολείου Αδριανής για το σχ. έτος 2021-2022 θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30π.μ. και ο Αγιασμός του Δημοτικού Σχολείου Νικηφόρου θα γίνει στις 9:00 π.μ. .

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις σχολικές μονάδες στις 8.15’ και θα παραμείνουν μέχρι και την τέλεση του αγιασμού. Καλούνται να φέρουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους, να φορούν την μάσκα τους (ιατρική ή μη ιατρική), η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου και να έχουν μαζί τους τη «σχολική κάρτα για COVID-19» (με το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), το οποίο  θα πρέπει να γίνει 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, δηλαδή από την Κυριακή 12/9/2021 και να δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr).

Οι μαθητές/τριες  μετά τον Αγιασμό, αφού  παραλάβουν τα βιβλία τους και το ωρολόγιο πρόγραμμα της τάξης τους,  θα αποχωρήσουν με ώρα αποχώρησης περίπου στις 10:00 π.μ.

Τα δρομολόγια για τις μετακινήσεις των μαθητών θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Το πρωί το λεωφορείο θα περάσει από τα χωριά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ίσχυε πέρυσι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι αποχωρήσεις των μαθητών θα γίνουν όπως αναφέρονται παρακάτω:

Αποχώρηση

Από Νικηφόρο προς Αδριανή:              10:00 μ.μ

Από Αδριανή προς Νικηφόρο:               10:05 μ.μ

Από Νικηφόρο προς χωριά:                   10:10 μ.μ

 

Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων