Χριστουγεννιάτικη γιορτή

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2019 η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπραίου Πέτρος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Χορόζογλου Σάββας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νικηφόρου κ. Πετράκης Σάββας.
Στη γιορτή  οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση “Φρικαντέλα” και οι μαθητές όλου του σχολείου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορευτικά μετέδωσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε γονείς και παιδιά, διαμορφώνοντας ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Από τη γιορτή βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγιος Βασίλης που πρόσφερε σε όλους τους μαθητές από ένα δωράκι για το οποίο φρόντισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Μετά το πέρας της γιορτής όλοι μικροί και μεγάλοι κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ με τα εκλεκτά εδέσματα που πρόσφεραν οι γονείς των μαθητών.
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς, στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και σε όλους τους γονείς.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!







 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΔΡΙΑΝΗΣ

Δημοτικό σχολείο Αδριανής- Νικηφόρου


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.