ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Αναρτάται ο προσωρινός κατάλογος υποψηφίων. Οι αιτούντες παρακαλούνται να ελέγξουν την ορθότητα στοιχείων των αιτήσεων τους και να προβούν σε αίτημα διόρθωσης προς την Κ.Ε.Ο.Ε.Κ. μέσω της σχολικής μονάδας, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 22/4/2024 μέχρι την Παρασκευή 26/4/2024 και ώρα 13:00
Ο τελικός κατάλογος υποψηφίων θα οριστικοποιηθεί και θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 13/5/2024 για να ενημερωθούν οι γονείς που αιτήθηκαν αλλαγές στην Κ.Ε.Ο.Ε.Κ για την έγκριση ή μη των αιτημάτων τους ή τη διόρθωση των στοιχείων.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά

Την Παρασκευή 12/4/24 επισκεφτήκαμε την Αρχαία Αγορά. Μετά από μια σύντομη περιήγηση στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς από την ξεναγό κ. Ηώ Βικτωράτου, πήγαμε στο Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς στη Στοά του Αττάλου. Εκεί παρακολουθήσαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα : “Ο σκύλος στην Αρχαία Αθήνα”.

Εργαστήρι Δημοκρατίας

Την  Πέμπτη 11/04, τα παιδιά της  Στ’ τάξης του σχολείου μας μαζί με τα παιδιά του Στ1 του 12/θέσιου Π.Δ.Σ.Π.Α  παρακοολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  “Εργαστήρι Δημοκρατίας”, ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ Δημοτικού, το οποίο παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος (Βασιλίσσης Σοφίας 11 – είσοδος από οδό Σέκερη).

Το πρόγραμμα είχε ως στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των μαθητών με τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, καθώς και την ανάδειξη της σημασίας του ρόλου του πολίτη στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ο στόχος αυτός εξυπηρετείται μέσω της συμμετοχής των μαθητών σε βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που οδηγούν στην ελκυστική και ενεργητική προσέγγιση των παρουσιαζόμενων θεμάτων.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ολιγόλεπτη παρακολούθηση της συνεδρίασης από τα θεωρεία της αίθουσας.

εικόνα Viber 2024 04 21 17 08 45 581 768x768 1

Δραστηριότητες Γ-Δ τάξης.

Οι Γ-Δ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε δύο εκπαιδευτικές εκδρομές με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους από το 12/θέσιο ΠΔΣΠΑ.

Η πρώτη ήταν τον Γενάρη όπου παρακολούθησαν στον Christmass Theatre την παράσταση “Ιλιάδα” , την οποία μετά διδαχτήκαμε στο μάθημα της Ιστορίας.

Η δεύτερη ήταν τον Απρίλη όπου παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μικροί Συνθέτες” με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού Μουσικής Γιαμπουρά Κατερίνας.