Ενημερωτικό σημείωμα

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  • Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, όπως γνωρίζετε, θα έρθει στο σχολείο μας φωτογράφος από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να φωτογραφίσει τα παιδιά ατομικά και ομαδικά. Παρακαλούμε, όσοι/όσες έχετε επιτρέψει με Υ.Δ. τα παιδιά σας να φωτογραφηθούν για τον παραπάνω λόγο να φροντίσετε ώστε ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΟΥΝ ΛΕΥΚΑ ΡΟΥΧΑ.
  • Η γιορτή λήξης για τη φετινή χρονιά θα γίνει την Τρίτη, 11 Ιουνίου στις 08:30 το πρωί. Θα γίνει κοινή με το Νηπιαγωγείο και θα λάβουν μέρος τα δύο τμήματα της πρώτης τάξης. Θα ακολουθήσουν τα δύο τμήματα της ΣΤ τάξης με συγκίνηση για τον αποχαιρετισμό τους από το δημοτικό σχολείο. Κάποιες μαθήτριες άλλων τάξεων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να λάβουν μέρος με χορευτικά, περιμένουμε να μας καταπλήξουν. Είστε όλοι και όλες καλεσμένοι!
  • Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, όπως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν λόγω της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.
  • Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο ερωτηματολόγιο για εσάς, απλό, με ελάχιστες ερωτήσεις, που όμως θα μας βοηθήσουν να αξιολογήσουμε και να σχεδιάσουμε. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε συμπληρώνοντάς το.. Για διευκόλυνσή σας παραθέτω ακόμα μία φορά τον σύνδεσμο.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTF9A10RPspmLItpEkunq8Trc5WOWk2a2cy1J3OjedP9zhLA/viewform?usp=sf_link

Σας ευχαριστούμε, καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο

Να σας ακούμε καλά,

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

Η Διευθύντρια

Αικατερίνη Σγούρου