Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο μας γέμισε χαμόγελα, ενέργεια και δημιουργικότητα μέσα από τους δικούς μας Μίνι Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η μέρα ξεκίνησε με την παρακολούθηση του βίντεο «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για παιδιά», που μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους μαθητές τι σημαίνει ευγενής άμιλλα και γιατί ο αθλητισμός είναι σημαντικός στη ζωή μας. Στη συνέχεια, κάναμε όλοι μαζί ένα σύντομο ζέσταμα με το διασκεδαστικό πρόγραμμα Kids Workout & Warm Up, ώστε να μπούμε στο πνεύμα της ημέρας.
Τα παιδιά γνώρισαν ολυμπιακά αγωνίσματα, έφτιαξαν ολυμπιακές δάδες και πήλινα μετάλλια, ενώ χωρίστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε μικρούς αγώνες, ζώντας την αξία της συνεργασίας και της συμμετοχής.
Οι δράσεις οργανώθηκαν με αγάπη και μεράκι από τις κ. Φωτοπούλου Άντζελα και κ. Κοτσίρη Χαρά, σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κ. Μαλέκα Κωνσταντίνα και τους μικρούς μαθητές της.
Με σύνθημα «Κινούμαι, Ενεργώ, Δημιουργώ», όλοι μαζί γιορτάσαμε τον αθλητισμό και την αξία του να είμαστε ενωμένοι, δραστήριοι και δημιουργικοί.















