Η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2023-2024

Σας ευχόμαστε να κάνετε μια νέα αρχή και να βρείτε στη ζωή σας αυτό που θα σας κρατάει ζωντανούς , δημιουργικούς και ευτυχισμένους , με σεβασμό προς τον εαυτό σας και τους γύρω σας . Ένα τέλος είναι πάντα μια καινούργια αρχή .
” Οι μικροί σπόροι κοιμούνται κρυμμένοι κάτω από την επιφάνεια της γης μέχρι να μπει σε κάποιον από αυτούς η ιδέα να ξυπνήσει . Τότε τεντώνεται και δειλά δειλά πετάει προς τον ‘Ηλιο ένα πολύ όμορφο βλασταράκι … ” ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

1 2

2 2

3

4

5

Η Γιορτή του Πατέρα

Πατέρας , ο πρώτος ήρωας κάθε γιου και η πρώτη αγάπη κάθε κόρης . Μπαμπάς είναι κάποιος που σε παίρνει αγκαλιά όταν κλαις ,σε μαλώνει όταν παρεκτρέπεσαι ,λάμπει από υπερηφάνεια όταν κάνεις κάτι καλό και δεν χάνει ποτέ μα ποτέ την εμπιστοσύνη του σε ‘ σένα . ” Οι καλοί μπαμπάδες δίνουν στα παιδιά τους ρίζες και φτερά .Ρίζες για να νιώθουν πού είναι το σπίτι τους και φτερά για να πετάξουν μακριά ελεύθερα ” . JONAS SALK
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ !!!!!!!!

 

fathers day

5η Ιουνίου Ημέρα περιβάλλοντος

Επισκεφτήκαμε το δρυοδάσος της Φολόης.

Στο περιβαλλοντικό Μουσείο Φολόης μας περίμενε ο προϊστάμενος του Δασαρχείου κ. Παναγιώτης Λάττας ,που μας καλωσόρισε ,μας μίλησε για το δρυοδάσος ,για την προστασία του, για τις πυρκαγιές ,για τις δεντροφυτεύσεις. Δώρισε στο σχολείο έντυπο υλικό . Κατόπιν περιηγηθήκαμε σε κάποια σημεία του δάσους όπου οι μαθητές απόλαυσαν τη βόλτα τους.

1 1

2 1

Λιμένι Αρεόπολη Γύθειο Λακωνίας

Επισκεφτήκαμε το γραφικό Λιμένι. To Λιμένι ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο χωριό που συνδυάζει την αρχοντική αρχιτεκτονική της Μάνης με τα γαλάζια κρυστάλλινα νερά. Επόμενη στάση Αρεόπολη ,ένας ανακηρυγμένος παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός. Βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια όπου θα θαυμάσουμε τις παλαιές εκκλησίες, τα πυργόσπιτα και τις πετρόχτιστες οικίες. Αναχωρήσαμε για το όμορφο Γύθειο , η αρχιτεκτονική του θα μας μαγέψει και θα μας θυμίσει νησί.

1

2