Αρχική » Διεύθυνση » Ανακοινώσεις » Πίνακες κατάταξης των υποψήφιων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων (ΕΔΕΜ)της Δ/νσης ΔΕ Ροδόπης

Πίνακες κατάταξης των υποψήφιων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων (ΕΔΕΜ)της Δ/νσης ΔΕ Ροδόπης

Από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Ροδόπης ανακοινώνεται ο πίνακας κατάταξης με τα ονόματα όλων των αιτούντων/ουσών εκπαιδευτικών που επιθυμούν να διδάξουν στα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ειδικών μαθημάτων στο ΣΚΑΕ του 3ου Πειραματικού ΓΕΛ Κομοτηνής.

Οι εκπαιδευτικοί που επισημαίνονται με κίτρινο χρώμα στον πίνακα είναι οι αρχικά επιλεγέντες με βάση τις ανάγκες των τμημάτων μας.

Επίσης ανακοινώνεται πίνακας όπου αποτυπώνεται η κατανομή κλάδων – ωρών ανά Σ.Κ.Α.Ε. ΕΔΕΜ..

Στους/στις επιλεγέντες/είσες εκπαιδευτικούς θα  αποσταλεί υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε. και αποδοχής της πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο ΟΠΣΥΔ. Παρακαλούμε για την συμπλήρωση της δήλωσης και την αποστολή της έως την Τετάρτη 27.12.2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@dide.rod.sch.gr.

Συνημμένα:

ΛΙΣΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΔΕΜ

ΚΑΤ_ΚΛΑΔΩΝ_ΩΡΩΝ_ΕΔΕΜ_ 2023_24

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση