Αυγ 17 2018

Πίνακας μοριοδότησης για αποσπάσεις στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας

Ο πίνακας εδώ: Μοριοδότηση εντός ΠΥΣΔΕ

Ο πίνακας περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες εκπαιδευτικών, οι οποίοι τοποθετούνται κατά σειρά προτεραιότητας ως εξής:

  • Λειτουργικά υπεράριθμοι
  • Σε Διάθεση ΠΥΣΔΕ
  • Λοιποί αιτούντες (και από άλλα ΠΥΣΔΕ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Οι λειτουργικά υπεράριθμοι και στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ συγκρίνονται ανά κατηγορία και με την παραπάνω προτεραιότητα μεταξύ τους με μόρια μετάθεσης. Οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβάνονται και οι από άλλα ΠΥΣΔΕ) συγκρίνονται μεταξύ τους με μόρια απόσπασης.
  2. Στον πίνακα ενδέχεται να προστεθούν και εκπαιδευτικοί που θα διαπιστωθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων ότι είναι λειτουργικά υπεράριθμοι.
  3. Από τους λειτουργικά υπεράριθμους του πίνακα, λόγω προσεχών αποσπάσεων, αδειών κλπ συναδέλφων του ίδιου κλάδου στο σχολείο τους, πιθανόν κάποιοι δε θα είναι τελικά υπεράριθμοι. Σε αυτή την περίπτωση θα μεταπηδήσουν στην 3η κατηγορία και θα συγκριθούν με τους άλλους με τα μόρια απόσπασης (όχι με τα αναγραφόμενα στον πίνακα που είναι μόρια μετάθεσης), εκτός ανακαλέσουν την αίτησή τους ή ήδη έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη μετακίνηση μόνο στην περίπτωση λειτουργικής υπεραριθμίας. Αντιστοίχως ενδέχεται κάποιοι να είναι τελικά λειτουργικά υπεράριθμοι, παρότι στον πίνακα δεν εμφανίζονται σε αυτή την κατηγορία. Σε αυτή την περίπτωση θα μεταπηδήσουν στην 1η κατηγορία και θα συγκριθούν με τους άλλους με τα μόρια μετάθεσης
  4. Σε σχολείο που διαπιστώνεται μία υπεραριθμία σε ένα κλάδο,  αν έχουν υποβάλει αίτηση περισσότεροι του ενός, εμφανίζονται ως λειτουργικά υπεράριθμοι. Αν όμως ικανοποιηθεί η αίτηση ενός, τότε η αίτηση του δεύτερου δε θα εξεταστεί με την προτεραιότητα της υπεραριθμίας, η οποία πλέον δε θα υφίσταται.
  5. Αιτήσεις που θα υποβληθούν στο εξής, θα εξεταστούν μόνο αν διαπιστώνεται υπεραριθμία στο σχολείο οργανικής και στον οικείο κλάδο.
  6. Η μοριοδότηση των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ έχει ανακοινωθεί από το ΥΠΠΕΘ στην απόφαση αποσπάσεων.
  7. Κενά θα ανακοινωθούν μετά την ανακοίνωση από το ΥΠΠΕΘ των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

 

Πληροφορίες, διευκρινίσεις ή αιτήματα διορθώσεων μοριοδότησης, στο τηλ. 2661048877 (Κ. Μπελέρχας), με φΑΞ: 2661038119 ή με e-mail: mail@dide.ker.sch.gr

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πίνακας μοριοδότησης για αποσπάσεις στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.