Αρχική » Ανακοινώσεις » ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ » Γενικές Ανακοινώσεις » 12-4-2022 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Α

Eνιαίο πληροφοριακό σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και την διαχείριση προσωπικού Πρ/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης στην Ελληνική επικράτεια.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ -Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου

Χάρτης Περιοχών Α και Β Εύβοιας

Βρείτε τις σχολικές μονάδες Α και Β Εύβοιας της Δ.Δ.Ε. στο χάρτη

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΣΔ

Χωροταξική Κατανομή Γυμνασίων

Χωροταξική Κατανομή ΓΕΛ

Ιστορικό

12-4-2022 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Α

                                                                                                                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκηρύχθηκε η διεξαγωγή εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου 2022Α΄ το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 για την πιστοποίηση της γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής ως εξής:

α) Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

β) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, και Ισπανική.

γ) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, και Ισπανική.

Στα πλαίσια αυτά ανακοινώθηκε ότι από την Τρίτη 12-4-2022 και έως και τη M.Τρίτη 19-4-2022 και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2022. Προς τούτο, παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω Εξετάσεις, να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας σύμφωνα με το περιεχόμενο των συνημμένων εγγράφων.

Δ Τ Προκήρυξης εξετ_2022Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΑΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022Α

Προδιαγραφές_2022A

KPG_Manual_Candidate 2022

 

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

ΚΠΓ

Αποτελέσματα Κ.Π.Γ. - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Φωτόδεντρο: Εθνικός Συσσωρευτής Εκπαιδευτικού Ψηφιακού Περιεχομένου

Ψηφίδες: Ψηφιακοί πόροι για την ελληνική γλώσσα και τη γλωσσική εκπαίδευση από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

ΑΙΣΩΠΟΣ-Ι.Ε.Π Εκπαιδευτικά Ψηφιακά Σενάρια

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση