27-11-2015 Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο

Σας ενημερώνουμε  πώς το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με το υπ’αριθμ. πρωτ. 187000/Δ2/19.11.15 έγγραφό του θέτει υπό την αιγίδα του τη δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θεάτρο» για το σχολικό έτος 2015-2016. Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Δεκεμβρίου 2015.
Το «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θεάτρο» είναι μία καινοτόμα εκπαιδευτική δράση, η οποία συνδυάζει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, τις προσωπικές δεξιότητες, τη διαδραστικότητα και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Science View, με τη συνδρομή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών- Τμήμα ΦΠΨ και την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καλούνται να δραματοποιήσουν επιστημονικές έννοιες και γνώσεις που προέρχονται από την ύλη που διδάσκονται στα σχολεία. Η δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 2014-2015 σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του ΕΚΠΑ, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Για περισσότερα πατήστε εδώ