Οι μαθητές του Γυμνασίου Κανήθου φωτογραφίζουν

Λέσχη Φωτογραφίας Γυμνασίου Κανήθου

Το πρόγραμμα «Λέσχη Φωτογραφίας» ζει στο Γυμνάσιο Κανήθου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τη σχολική χρονιά (2013-2014) οι περισσότεροι μαθητές συμμετείχαν για πρώτη φορά. Μέσα από το πρόγραμμα οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με σπουδαίους φωτογράφους και φωτογραφικά έργα, έμαθαν για την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, αποκωδικοποίησαν τη γλώσσα της εικόνας, αλλά το σπουδαιότερο συνεργάστηκαν και εκφράστηκαν για να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα.

Σε κάθε φωτογραφικό έργο αντικατοπτρίζεται ο ίδιος ο φωτογράφος, οι επιλογές του, ο τρόπος που βλέπει και αισθάνεται τον κόσμο γύρω του. Σε κάθε μας συνάντηση και μέσα από κάθε έργο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Θέλοντας λοιπόν να συστηθούμε και σ’ εσάς, σας παρουσιάζουμε κάποιες στιγμές από το δικό μας κόσμο.

Η ομάδα μας: Κατερίνα Βαμβάκου, Μαρία Βλάχου, Μάγια Γιαννάκου-Καίσαρη, Αναστασία Γκαλούφα, Ραφαέλα Δήμου, Γιάννης Ελευθερίου, Μαρία Ευτυχιάδου, Άγγελος Μέλλο, Κατερίνα Νικολάου, Νατάσα Ντινάκη, Ανδρεάς Σαμαράς, Σοφία Σκολίδη, Ερμίνα Σκούρτη, Παναγιώτα Στοφόρου.

Συντονιστής Καθηγητής: Αντώνιος Τζίνης

 

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα φωτογραφίας του Γυμνασίου Κανήθου για την διάθεση των έργων τους.