Ενημέρωση Καθηγητών Πληροφορικής

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι
Φτάνοντας στο τέλος του σχολικού έτους και λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι χρήσιμο να οργανώσουμε τις τελευταίες εκπαιδευτικές μας ενέργειες, αναστοχασμού για τη χρονιά που πέρασε και προετοιμασίας για αυτή που έρχεται.

Το νέο σχολικό έτος θα κληθούμε να συμμετάσχουμε στην Πιλοτική εφαρμογή του νέου προγράμματος σπουδών για το Γυμνάσιο, στη λειτουργία του Νέου Λυκείου αλλά και στην προετοιμασία λειτουργίας του Τεχνολογικού Λυκείου.

Στο παραπάνω πλαίσιο είναι σημαντικό να μου στείλετε τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις σας για τη χρονιά που πέρασε, ώστε να τις εντάξω στην έκθεσή μου προς την ηγεσία του υπουργείου, αλλά και τις προτάσεις σας για τον καλύτερο προγραμματισμό του διδακτικού μας έργου τη χρονιά που έρχεται.

Τέλος σχετικά με την έκθεση μαθητικής δημιουργίας έργων Πληροφορικής -https://blogs.sch.gr/diagwnismoschanreth/-, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο, ώστε στην αρχή της νέας σχολικής, μαζί με τους μαθητές μας να εξερευνήσουμε, να σχολιάσουμε και να επανακαθορίσουμε τους στόχους των ενεργειών μας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους,

Ευχάριστο, ξεκούραστο και δροσερό Καλοκαίρι

Ο Σχολικός Σύμβουλος

Γώγουλος Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *