Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου. Την ημέρα αυτή στο σχολείο θα γίνει η επίδοση της σημαίας στoν σημαιοφόρο και στο τμήμα των παραστατών, ενώπιον των υπόλοιπων μαθητών.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά κατά το διάστημα 8.00-8.15. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τμήματος ή σε ομάδες τμημάτων και θα διαρκέσουν έως τις 10.00 π.μ.  Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 10.00 π.μ. με την ίδια διάταξη που γίνεται καθημερινά. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Κατά το δίωρο αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και οι μαθητές δεν θα φέρουν μαζί τους κολατσιό παρά μόνο την τσάντα τους με ό,τι βιβλία ή υλικά θα τους πουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

Constitution GR 1822 696x995 1

 

Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες μαθητές στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την ημέρα της παρέλασης (Δευτέρα 25 Μαρτίου) τα παιδιά των τάξεων Ε & ΣΤ θα φορούν: Τα αγόρια τζιν παντελόνι (ή άλλο παντελόνι μπλε χρώματος) και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.) και τα κορίτσια φούστα μπλε χρώματος και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.).

Σημαιοφόρος και παραστάτες θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.15 – 10.20 του πρωινού της Δευτέρας για συμμετοχή στην δοξολογία. Οι υπόλοιποι μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου από 10.30- 10.45 π.μ. για να μεταβούν ακολούθως στο μνημείο Ηρώων για την κατάθεση στεφάνων και την έναρξη της παρέλασης.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι συμμετέχοντες μαθητές παραλαμβάνονται από τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό εκ μέρους του δήμου, η παρέλαση θα ολοκληρωθεί στο ύψος του τραπεζικού καταστήματος της Alpha Bank. Ως εκ τούτου, η διάλυση των τμημάτων και η παραλαβή των μαθητών από τις οικογένειές τους θα γίνει είτε στην πάροδο δεξιά μετά το κατάστημα της Alpha Bank είτε στο τέρμα της οδού Τάτλα στην Πλατεία Ζωντού.

Ακολουθεί το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Κύμης-ΑλιβερίουΛήψη αρχείου

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.