Ενημέρωση για την επίσκεψη των μαθητών των Ε & ΣΤ τάξεων στο θέατρο την Πέμπτη 25-01-2024

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική επίσκεψη για τα ακόλουθα:

  • Ώρα προσέλευσης μαθητών για καταμέτρηση- προετοιμασία: 06.45 – 06.55
  • Ώρα αναχώρησης του λεωφορείου: 07.00 π.μ. (θα τηρηθεί απαρέγκλιτα)
  • Ώρα (αναμενόμενης) επιστροφής: 14.30-15.00

Τα παιδιά θα έχουν μαζί τους φαγητό και νερό για να κολατσίσουν κατά την επιστροφή. Παρακαλούμε ενημερώστε τα παιδιά πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εντός του λεωφορείου και κατά την ώρα παρακολούθησης της παράστασης δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων (φαγητού και νερού). Παρακαλούμε φροντίστε, ώστε μαθητές που υπάρχει περίπτωση να ζαλιστούν κατά τη διαδρομή να έχουν λάβει το κατάλληλο πρωινό (αποφυγή γαλακτοκομικών και πολλών υγρών), επίσης να διαθέτουν μια πρόχειρη πλαστική σακούλα. Ενημερώστε επίσης τους συνοδούς εκπαιδευτικούς, αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρακαλούμε φροντίστε ιδιαίτερα για τη διατροφή ή την προφύλαξη-πρόληψη των παιδιών που εμφανίζουν ταξιδιωτική ναυτία, διότι στην προηγούμενη εκδρομή αντιμετωπίσαμε αρκετά και δύσκολα περιστατικά ναυτίας.

No chell phone

Επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  • Απαγορεύεται η κατοχή από τους μαθητές κινητών τηλεφώνων. Αν προκύψει ανάγκη επικοινωνίας της οικογένειας με το παιδί της, αυτό μπορεί να γίνει μέσω του τηλεφώνου του σχολείου καθ’ όλο το διάστημα της λειτουργίας του (08.00-16.00), ενώ οι συνοδοί εκπαιδευτικοί στις διδακτικές επισκέψεις φέρουν πάντα μαζί τους καταστάσεις με τα τηλέφωνα των γονέων για να τους ενημερώσουν αν χρειαστεί. Ηλεκτρονικά παιχνίδια χωρίς κάμερα, συσκευές αναπαραγωγής ήχου (π.χ. Mp3) ή άλλα παιχνίδια (κάρτες κ.λπ.) μπορούν να τα πάρουν μαζί τους οι μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπό την προϋπόθεση πως οι ίδιοι θα είναι υπεύθυνοι για την ορθή χρήση τους, την ασφάλεια και την ενδεχόμενη απώλειά τους.
  • Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στην προκαθορισμένη ώρα, για να φτάσουμε εγκαίρως στο θέατρο.
  • Λόγω του ανελαστικού κόστους της μεταφοράς των μαθητών, σε περίπτωση που απουσιάσει κάποιος εκ των συμμετεχόντων μαθητών θα του επιστραφεί μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου του θεάτρου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.