Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σχολική εκδήλωση 28ης Οκτωβρίου

Η σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 ΟκτωβρίουΤην ημέρα αυτή στο σχολείο θα γίνει η επίδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και στο τμήμα των παραστατών, ενώπιον των υπόλοιπων μαθητών.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά κατά το διάστημα 8.00-8.15.. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τμήματος ή σε ομάδες τμημάτων και θα διαρκέσουν έως τις 10.00 π.μ.  Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 10.00 π.μ. με την ίδια διάταξη που γίνεται καθημερινά. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Κατά το δίωρο αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και οι μαθητές δεν θα φέρουν μαζί τους κολατσιό παρά μόνο την τσάντα τους με ό,τι βιβλία ή υλικά θα τους πουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

 Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες μαθητές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Την ημέρα της παρέλασης (Σάββατο 28 Οκτωβρίου) οι συμμετέχοντες μαθητές των τάξεων Ε & ΣΤ θα φορούν: Τα αγόρια τζιν παντελόνι (ή άλλο παντελόνι μπλε χρώματος) και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.) και τα κορίτσια φούστα μπλε χρώματος και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.).

Σημαιοφόρος και παραστάτες θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.15 π.μ. του πρωινού του Σαββάτου για συμμετοχή στην δοξολογία. Οι υπόλοιποι μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου από 10.30- 10.45 π.μ. για να μεταβούν ακολούθως στο μνημείο Ηρώων για την κατάθεση στεφάνων και την έναρξη της παρέλασης.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι συμμετέχοντες μαθητές παραλαμβάνονται από τις οικογένειές τους. Η λήξη της παρέλασης και η διάλυση των τμημάτων γίνεται αριστερά του κεντρικού δρόμου, προς το σούπερ μάρκετ «Μασούτης».

parelasi

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.