Εορταστική εκδήλωση 25ης Μαρτίου

Έργο του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ

Η σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά κατά το διάστημα 8.00-8.15.. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τμήματος και θα διαρκέσουν έως τις 10.00 π.μ.  Η αποχώρηση των παιδιών  θα γίνει στις 10.00 π.μ. με την ίδια διάταξη που γίνεται καθημερινά. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Κατά το δίωρο αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και τα παιδιά δεν θα φέρουν μαζί τους κολατσιό παρά μόνο την τσάντα τους με ό,τι βιβλία ή υλικά θα τους πουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

Την ημέρα αυτή στο σχολείο θα γίνει η επίδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο και στο τμήμα των παραστατών, ενώπιον των υπόλοιπων μαθητών.

Την ημέρα της παρέλασης (Σάββατο 25 Μαρτίου) οι συμμετέχοντες μαθητές των τάξεων Ε & ΣΤ θα φορούν: Τα αγόρια τζιν παντελόνι (ή άλλο παντελόνι μπλε χρώματος) και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.) και τα κορίτσια φούστα μπλε χρώματος και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.).

Σημαιοφόρος και παραστάτες θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.20 π.μ. του πρωινού του Σαββάτου για συμμετοχή στην Δοξολογία. Οι υπόλοιποι μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου από 10.30- 10.40 π.μ. για να μεταβούν ακολούθως στο μνημείο Ηρώων για την κατάθεση στεφάνων και την έναρξη της παρέλασης.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι συμμετέχοντες μαθητές παραλαμβάνονται από τις οικογένειές τους. Η σημαία θα επιστραφεί στο σχολείο τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. Η λήξη της παρέλασης και η διάλυση των τμημάτων γίνεται αριστερά του κεντρικού δρόμου, προς το σούπερ μάρκετ «Μασούτης».

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.