Επίδοση βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

Copy of School Poster 1 Made with PosterMyWall

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επίδοση της βαθμολογίας Α΄ τριμήνου θα γίνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 από τις 13.15 και μετά. Την ίδια ημέρα μπορούν να προσέλθουν, εφόσον επιθυμούν, και οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών των τάξεων Α΄ & Β΄, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών τους.

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η διαδικασία με ασφάλεια και αποτελεσματικά, παρακαλούμε για τα ακόλουθα:

  • Οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, παρακαλούνται να βρίσκονται στο σχολείο στις 13.05-13.10 προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η παράδοση – παραλαβή των παιδιών, έτσι ώστε ακολούθως οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν απερίσπαστα να ασχοληθούν με την ενημέρωση των γονέων.
  • Τα παιδιά που αποχωρούν μόνα τους θα αποχωρήσουν όπως κάθε μεσημέρι. Τυχόν παραμονή τους στο προαύλιο περιμένοντας τους γονείς τους θα θεωρηθεί πως γίνεται με την ευθύνη των οικογενειών, καθώς μετά τις 13.15 δεν θα υπάρχει κανείς εκπαιδευτικός να τα επιτηρεί.
  • Τα παιδιά του ολοημέρου θα έχουν ολοκληρώσει νωρίτερα το γεύμα τους (κατά το διάστημα 12.45-13.10) και θα βρίσκονται υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού σε άλλη αίθουσα, καθώς στον χώρο σίτισης του α΄ ορόφου αναμένεται να υπάρχουν αναμένοντες γονείς προς ενημέρωση.
  • Οι γονείς θα εισέλθουν στον χώρο του σχολείου, αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση-παραλαβή των παιδιών και έχουν μεταβεί οι εκπαιδευτικοί στις αίθουσες προς ενημέρωση. Η πάνω πόρτα της αυλής θα κλειδώσει στις 13.20, συνεπώς η είσοδος-έξοδος των γονέων θα γίνεται από την κάτω πόρτα.
  • Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες των τμημάτων/τάξεων ως ακολούθως:
    Τάξη/τμήμα Αίθουσα Όροφος
    Α1 4 1ος
    Α2 3 1ος
    Β1 5 1ος
    Β2 8 1ος
    Γ 0 ισόγειο
    Δ 6 1ος
    Ε1 11 2ος
    Ε2 7 1ος
    ΣΤ1 12 2ος
    ΣΤ2 10 2ος

     

Επισημάνσεις:

  • Το πρωί της Δευτέρας θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους γονείς/κηδεμόνες οι βαθμοί των μαθητών.
  • Στον χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια επίδοσης της βαθμολογίας θα υπάρξει Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.
  • Στο ισόγειο θα υπάρξει σταντ με τα ρούχα που έχουν ξεχαστεί από την αρχή της χρονιάς. Τα ρούχα που θα παραμείνουν μετά την ημέρα αυτή θα δοθούν σε ίδρυμα για παιδιά.

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.