Προγραμματισμός παρακολούθησης θεατρικής παράστασης

Οι εκπαιδευτικοί των Β & Γ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022  στη Χαλκίδα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στο δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου. Το έργο, βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Antoine de Saint Exupery,  είναι μια πολύχρωμη, εντυπωσιακή, διασκεδαστική και συνάμα τρυφερή παράσταση που επικοινωνεί τα νοήματα της ευχάριστα και απλά, ώστε να είναι προσιτά και κατανοητά σε όλα τα παιδιά.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του τριμηνιαίου προγραμματισμού διδακτικών επισκέψεων των τάξεων. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τις δασκάλες των τάξεων. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί. Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους φαγητό και νερό για να κολατσίσουν σε παρακείμενο πάρκο μετά την παρακολούθηση της παράστασης.

tn Ο Μικρός Πρίγκιπας 02

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα,  αποκλειστικά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες κράτησης θέσεων και μεταφορικού μέσου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.