Ενημέρωση για τις εργασίες μαθητών που απουσιάζουν από το σχολείο

Για τις ολιγοήμερες απουσίες των παιδιών, η σύνοψη των μαθημάτων κάθε ημέρας θα είναι διαθέσιμη κάθε μεσημέρι, μετά τη λήξη των μαθημάτων, σε φακέλους ταξινομημένους κατά τάξη στον χώρο του ισογείου, δίπλα ακριβώς από την είσοδο (αριστερά από την πόρτα). Στον φάκελο κάθε τάξης/τμήματος θα υπάρχει σημείωμα με το όνομα του παιδιού, εφόσον την ημέρα αυτή έχει δοθεί σχετικό υλικό και θα επισυνάπτονται (αν έχουν δοθεί) τυχόν πρόσθετες δραστηριότητες σε μορφή φυλλαδίων.

IMG 20220926 132117

Παρακαλούνται οι γονείς, σε περίπτωση απουσίας, να φροντίζουν να παραλαμβάνουν τα σημειώματα αυτά ή να αναθέτουν σε κάποιον άλλον (παιδί ή γονέα) να τα παραλάβει για λογαριασμό τους. Ως εκ τούτου, μην γίνονται αναίτια τηλεφωνήματα στο σχολείο ζητώντας να δοθούν τα μαθήματα σε κάποιον άλλο μαθητή, διότι κατά την περίοδο των εποχικών ιώσεων, με τις συχνές και πολλές απουσίες μαθητών, η συνεχής διεκπεραίωση τέτοιων αιτημάτων καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής και συχνά αναποτελεσματική.

Παρακαλούμε επίσης η παραλαβή των εργασιών αυτών να γίνεται κατά το χρονικό διάστημα από τη λήξη των μαθημάτων (13.15) έως και τις 14.15 που ολοκληρώνεται το διάλειμμα του ολοημέρου, διότι στη συνέχεια η πόρτα της αυλής θα είναι κλειδωμένη και θα ανοίγει πάλι στις 15.00 που θα αποχωρούν οι μαθητές.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.