Προγραμματισμός λήξης σχολικού έτους

Ενόψει της λήξης του σχολικού έτους, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  • Τρίτη 14 Ιουνίου: Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά στο πρωινό και στο ολοήμερο πρόγραμμα. Κατά τη λήξη του προγράμματος θα υπάρχει χρόνος για ελεύθερη δραστηριότητα των μαθητών στο προαύλιο, όπου και θα προσφερθεί ένα παγωτό (βανίλια/σοκολάτα χωρίς ξηρούς καρπούς) εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Αν υπάρχει πρόβλημα με την κατανάλωσή του, παρακαλούμε ενημερώστε τη δασκάλα της τάξης ή τον Διευθυντή του σχολείου.
  • Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ τάξης: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Λόγω των περιορισμών του χώρου, η εκδήλωση απευθύνεται μόνο στους συμμετέχοντες μαθητές και τις οικογένειές τους και με μέγιστο αριθμό προσκεκλημένων ατόμων τα 3 άτομα ανά οικογένεια (πλέον των μαθητών της οικογένειας φυσικά). Με τη λήξη της εκδήλωσης θα δοθούν στους μαθητές εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων οι αναμνηστικές φωτογραφίες τους. Κατά την παραμονή των θεατών στην αίθουσα προτείνουμε να φορούν ατομική μάσκα προστασίας.
  • Τετάρτη 15 Ιουνίου, 9.00 π.μ.: Επίδοση βαθμολογίας Γ τριμήνου και τίτλων προόδου μαθητών. Λήξη μαθημάτων. Επισημαίνουμε πως την ημέρα αυτή οι μαθητές που θα προσέλθουν στο σχολείο θα είναι υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των οικογενειών τους. Η παραμονή των μαθητών στον χώρο του σχολείου μετά την επίδοση της βαθμολογίας γίνεται με ευθύνη των οικογενειών ττους, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων και την εκτέλεση υπηρεσιακών εργασιών.

Προγραμματισμός σχολ. έτους 2022-23

  • Με βάση τα έως τώρα δεδομένα το σχολείο θα λειτουργήσει με 10 τμήματα και ολοήμερο πρόγραμμα.
  • Η Β ξένη γλώσσα για την Ε τάξη θα είναι τα γαλλικά και για την ΣΤ τάξη τα γερμανικά.
  • Η ανάθεση τμημάτων και τάξεων στους εκπαιδευτικούς θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η περίοδος των υπηρεσιακών μεταβολών. Καθώς η σύνθεση του διδακτικού προσωπικού του σχολείου αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάθεσης των τμημάτων σε εκπαιδευτικούς από τώρα για κανένα από τα λειτουργούντα τμήματα του σχολείου (πρωινά και ολοήμερο).
  • Κατά την επίδοση της βαθμολογίας και των τίτλων προόδου θα δοθεί στους μαθητές της Γ και ΣΤ τάξης το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί από γιατρό και να επιστραφεί στο σχολείο (στο Γυμνάσιο για τους μαθητές της ΣΤ τάξης) τον Σεπτέμβριο.
  • Η εγγραφή των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Γυμνάσιο Αλιβερίου θα διεκπεραιωθεί από το σχολείο και δεν απαιτείται καμιά ενέργεια από τις οικογένειες των μαθητών.
  • Οι λίστες για τα σχολικά υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές την ερχόμενη σχολική χρονιά θα ανακοινωθούν τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η ανάθεση των τμημάτων/τάξεων στους εκπαιδευτικούς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε μη βιαστείτε να προμηθευτείτε σχολικά είδη πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.