Αποτελέσματα δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Λίγο πριν το Πάσχα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου, προσκάλεσε όλους εσάς να συμμετάσχετε σε μία κίνηση ανθρωπιάς, αγάπης και συμπαράστασης που θα υποστήριζε τόσο κάποια μέλη της σχολικής μας κοινότητας όσο και μέλη της ευρύτερης περιοχής ή επιλεγμένα Ιδρύματα.

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα καθώς και παιδικά/βρεφικά είδη ένδυσης και υπόδησης σε πάρα πολύ καλή κατάσταση τα οποία διαχωρίστηκαν ανά ηλικία και φύλο.

Τα τρόφιμα και επιλεγμένα είδη ένδυσης/υπόδησης δόθηκαν σε οικογένειες μαθητών του σχολείου μας καθώς και σε οικογένεια μαθητή άλλου σχολείου του Αλιβερίου, όπως αυτές μας προτάθηκαν από το Σχολείο. Τα υπόλοιπα είδη που συλλέχθηκαν δόθηκαν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Η Αγκαλιά” (agalia.org.gr)

1Η Μεταφορική Εταιρία του κύριου Χρήστου Ράπτη ανέλαβε να μεταφέρει στην κεντρική αποθήκη στην Αθήνα τα είδη δωρεάν, απ’ όπου και παραλήφθηκαν από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον κο. Χρήστο Ράπτη για αυτήν την γενναιόδωρη κίνησή του, αλλά πρώτα απ’ όλα  όλους εσάς που με τόση φροντίδα και αγάπη προσφέρατε τα ρούχα και τα παπούτσια των παιδιών σας, δίνοντας τους μια νέα «ζωή» και ενισχύοντας τόσο ουσιαστικά όσο και συμβολικά τους αποδέκτες τους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη.



Λήψη αρχείου

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.