Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας

parko kykloforiakis agoghsΟι εκπαιδευτικοί της Ε τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Χαλκιδέων.

 Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια του τριμηνιαίου προγραμματισμού διδακτικών επισκέψεων. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί. Οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 08.00 και θα επιστρέψουν στις 13.00-13.45. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους επαρκή ποσότητα νερού και κολατσιό για να γευματίσουν στον χώρο της επίσκεψης. Επίσης παπούτσια και ενδυμασία κατάλληλα για περπάτημα και ποδηλασία καθώς και καπέλο και γυαλιά για τον ήλιο ή και αντηλιακό, κατά την κρίση των οικογενειών

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα που δόθηκε στα παιδιά,  το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Μαΐου, έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν εγκαίρως οι υπηρεσιακές διαδικασίες έγκρισης της επίσκεψης. Δηλώσεις συμμετοχής που θα επιστραφούν μετά την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν δεκτές, καθώς πρέπει να γίνει κράτηση του λεωφορείου. Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει κατά το ίδιο διάστημα (έως τη Δευτέρα).

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.