Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Αττικό Ζωοολογικό Πάρκο

attiko zoologiko parkoΟι εκπαιδευτικοί των Β & Γ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια του τριμηνιαίου προγραμματισμού διδακτικών επισκέψεων. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί. Οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 07.30 και θα επιστρέψουν μεταξύ 15.30-16.00. Θα φέρουν μαζί τους κολατσιό και νερό για να γευματίσουν στο χώρο της επίσκεψης.

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα που δόθηκε στους μαθητές,  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου, έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν εγκαίρως οι υπηρεσιακές διαδικασίες έγκρισης της επίσκεψης. Δηλώσεις συμμετοχής που θα επιστραφούν μετά την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν δεκτές, καθώς πρέπει να γίνει κράτηση του λεωφορείου. Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει από Δευτέρα 30 έως  την Τρίτη 31 Μαΐου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.