Το "δεύτερο"

Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες μαθητές στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου σημαιοφόρος και παραστάτες θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 09.50 π.μ. για συμμετοχή στη δοξολογία.

Οι υπόλοιποι μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στον χώρο του σχολείου από 10.00 – 10.10 π.μ. για να μεταβούν ακολούθως στο μνημείο Ηρώων για την κατάθεση στεφάνων και την έναρξη της παρέλασης.

Την ημέρα της παρέλασης οι συμμετέχοντες μαθητές των τάξεων Ε & ΣΤ θα φορούν: Τα αγόρια τζιν παντελόνι (ή άλλο παντελόνι σκούρου μπλε χρώματος) και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.) και τα κορίτσια φούστα σκούρου μπλε χρώματος και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα (φούτερ κ.λπ.).

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Άρα, οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο φορώντας μάσκα. Κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων οι μαθητές θα φορούν τις μάσκες τους, τις οποίες θα βγάλουν μόνο κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι συμμετέχοντες μαθητές παραλαμβάνονται από τις οικογένειές τους. Η λήξη της παρέλασης και η διάλυση των τμημάτων γίνεται αριστερά του κεντρικού δρόμου, προς το σούπερ μάρκετ «Μασούτης».

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση